Alla drabbas

 
Cancer är ett ord som berör. Det är en elak sjukdom som drabbar alla, på något vis. Jag möter människor varje dag som drabbats av denna hemska sjukdom i mitt yrke som undersköterska. Självklart finns det många fall där människor blir friska men ibland tar cancern över deras liv.
För att visa att jag bryr mig och att jag stöttar en organisation som hjälper cancerdrabbade har jag köpt ett armband på deras hemsida. Ungcancer.se. 
 
 
 
 
 

Mozzarella

 
 
Till lunch idag gjorde jag biffar med en fräsch sallad till. Har varit sugen på mozzarella ett tag så det delade jag till mindre bitar och hade till. Det var så gott så jag åt det som var kvar till kvällsmat med.
 
 
 

Blomsterlandet

 
 
Igår innan jobbet passade jag på att cykla till Blomsterlandet.
Jag har märkt hur stor skillnad det gör för sitt hem med lite grönt så det är något jag prioriterar för att trivas. Dessutom är det så roligt att gå runt på just Blomsterlandet. Köpte bland annat en kruka och en växt som jag satte på min pedestal i sovrummet.
Just nu spretar växten ganska mycket men hoppas på att den ska växa så den hänger mer.
 
Både stolen och pedestalen har jag köpt på Östregården i Moheda. Stolen var träfärgad från början så den har jag målat vit.   
 
 
 
 
 

Våfflor och krocket

 
Både igår och idag har jag ätit våfflor hemma hos mamma och pappa. En favorit till fika!
 
Innan hösten kommer och det blir mörkare ute så får man ta vara på fina dagar som idag. Jag ville hitta på något ute med familjen men fick bara med mig pappa. Vi spelade krocket som vi inte gjort på väldigt länge. Det var skoj fast att jag förlorade båda gångerna...  
 
 
 
 

Soppa och majsbröd

 
 
Idag vaknade jag kl 7.00, pigg som piggelinis. Hade glömt säga en grej samt glömt ett recept i mitt skåp på jobbet, så gick dit. Mina kollegor tyckte jag var knäpp som var på jobbet kl 8.00 på min lediga dag. Jag hade ju bara kunnat ringa men kändes onödigt med min energi.
 
Till lunch gjorde jag ett enkelt majsbröd och broccoli- och morrotssoppa. Kul att testa på nya sorters bröd, tyckte dock inte detta var det godaste. Kommer nog äta upp det men inte göra om det igen. Tanken är att man ska ha det till soppa eller någon gryta om man vill testa.
 
 
 
 
 
 
 
 

Melon

 Det är så lätt att använda melon eftersom man kan ha det till allt. I sallad, efterrätter, fruktsallad, mellanmål, frukost (med yoghurt) och i smoothies.
För några dagar sen åt jag melon med Kesella Vanilj som eftermiddagsfika. Mums.
 
 
 

Minigolf

 
 
Igår badade jag i havet för första gången i år. Lite kallt i början men sen blev det väldigt skönt.
På kvällen var mamma,  min syster Linda och Lindas vän Sofie och spelade minigolf. Vi skrattade oss dubbelvikta flera gånger. Så dåliga som vi trodde vi skulle va var vi faktiskt inte men vi var långt ifrån proffs.
 
Frukost
 
 
Fina rosor på minigolfsbanan.
 
 
 

Upptäcksfärd

 
Efter jobbet i fredags åkte vi till Öland. Efter lite mat begav sig mamma och jag på upptäcksfärd med cykel. Vi stannade till en stund för att ta lite kort med, såklart!
 
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se