Helg

 
Då var det äntligen helg!
Jag har lånat min systers systemkamera så jag ska försöka ta många fina bilder i helgen. Tog några bilder igår för att testa.
 
 
 
 
 
 

Majskolv

Vilket underbart väder det har varit idag. Satt ute en stund på lunchen och efter jobbet gick jag en promenad, varmt och skönt.
Ikväll har jag ätit majskolv med smör och salt, såå gott!
 
 
 
Nu sitter jag och kollar på världens bästa serie, Särgårdsdoktorn! Jag har alla avsnitten så jag kollar ofta, eller väldigt ofta!
 

Kassler och säsongsyoghurt

Konstigt hur snabbt en ledig dag kan gå, kan nog bero lite på att jag råkade somna efter lunchen. Så fort jag lägger mig i soffan så slocknar jag, ska försöka sitta upp tills jag ska sova ikväll. Känns svårt men det ska nog gå.
 
Idag ringde min syster kl 8,00 och väckte mig, sen åkte vi och handlade en stund senare. Det var i princip vi och pensionärerna som var i affären så tidigt.
 
Ikväll åt jag kassler med sallad. Jättegott! Smidigt att skiva kassler och frysa ner, så är det lätt att tina och ha till en god sallad.
 
 
Köpte en så kallad säsongsyoghurt idag. Gott!
 
 

Regnig dag

 
Det har regnat hela dagen, men det tycker jag har varit skönt. Gick en lång promenad tidigare idag som var jätteskönt. Har inte orkat röra på mig så mycket eftersom jag har jobbat mycket och då det är mycket fysiskt arbete jag har så är man väldigt trött när man kommer hem. Då är soffan min bästa vän.
 
I fredags var det däremot väldigt varmt ute. Cyklade över en mil den dagen. Mötte upp mina kusiner och sedan cyklade vi ut till Kronobergs slottsruin med lite jordgubbar, vindruvor och kakor. Underbart.
 
 

Safe Haven

 
Dagarna bara rullar förbi. Snart flyttar min avdelning till en ny. Jag jobbar den dagen så jag ska vara med och flytta alla patienter och allt annat. Spännande minst sagt.
 
Ikväll har jag ätit pannkakor. Var tvungen att använda mjölk som snart går ut och pannkakor går ju på ett kick. Samtidigt som jag smaskade på det kollade jag på en superbra film, verkligen superbra! Den heter Safe Haven. En romantisk och spännande film som är värd att se.
 
Bild från filmen Safe Haven.

Bulgursallad med kyckling

Då var det äntligen 8 maj. Jag och alla mina kollegor har längtat efter denna dagen. Idag har vi nämligen haft invigning på den nya avdelning som är superfin.
Ikväll är det fest på den nya avdelningen för all personal på 34:an. Ska bli jättekul.
 
Innan invigningen bjöd jag Julia på lunch. Vi åt kyckling och med en god sallad till.
Jag tinade kycklingfiléer som jag kryddade med grillkrydda. In i ugnen 200 grader ca 30-35 min. Till det hade vi sallad, bulgur, tomat,  gurka, avokado, solrosfrön och pumpakärnor som blandades ihop. Gjorde även en kall sås som innehöll creme fraiche, dill, salt och peppar.
 

Vitsippor

 
Det är så härligt nu när det kryllar av vitsippor på vissa ställen.
Vi plockade flera buketter igår. Dom är ju så fina.
 
 
 
Igår fick jag en receptbok av Julia. Precis en sån som jag ville ha så jag blev jätteglad.
Så nu håller jag på att skriva in favorit-recepten.
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se