En dag i affärer och bilen

Jag hoppas ni har haft en bra midsommar och helg. Jag firade min midsommar i Kalmar och efter det har jag spenderat min helg på Öland med familjen, mysigt. Jag har nästan bara slappat, men idag har jag allt annat än slappat. Vid kl 10 var mamma och jag på ikea. Vagnen blev fylld och så blev även bilen. Sen körde vi hem. Kort därefter körde vi till Mio för att leta möbler, sen vidare till Bror Perssons i Alvesta , sen vidare därifrån till Chili på Samarkand, vidare till Jysk och sist till ÖoB, Hem och laga mat, (det blev pastasås med bacon i och pasta). Sen åkte pappa och jag till Elgiganten och Media Markt och inhandlade dammsugare, kaffebryggare och mikro.
Jag använder just nu min systers gamla rumm för att stapla upp alla grejer som inhandlas, och jag kan säga att allt syns inte på bilden. Det är nästan bara möblerna som saknas nu.

Kommentarer
Postat av: Ida

Härligt vad massa fina grejer diggar att du köpt det viktigast kaffebryggare då jag kommmer o besöker dig;) Du höres av imån om våran cykelutflykt? Bamse kram

2012-06-26 @ 12:21:43

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se