Nyttigare alternativ

 
Igår kväll var jag hemma hos min syster. Vi bestämde tidigare i veckan att vi skulle testa nya nyttiga recept från en bok som min syster har. Men ofta när man ska följa recept med krångliga ingredienser så finns dom inte just i den affären man är i. Så efter en stund bestämde vi oss för att hitta på egna recept istället. 
 
Samtidigt som vi gjorde maten och efterrätten gjorde vi upp en plan på vad vi skulle kunna äta istället om det inte blev gott men både huvudrätten och efterrätten blev jättegoda.
 
Till huvudrätt gjorde vi baconinlindad kyckling i ugnen med kokosmjölk som vi hade spiskummin och salt i. Sen gjorde vi nyttiga nudlar som knappt innehåller några kalorier, stekta champinjoner och en fräsch sallad.
 
 
Till efterrätt gjorde vi en blåbärs- och hallonpaj. Vi la dom frysta bären i en form och ringlade över lite honung och potatismjöl. Sedan blandade vi ihop fullkornshavregryn, hasselnötter, solrosfrön, farinsocker, kokos, vatten och en liten klick smör. Sedan la vi det på bären och satte in i ugnen på ganska låg värme (100-125 grader) i ca 45 min. Till detta hade vi kvarg.
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se